Η Βέφα Μαγειρεύει Slimmer 

Άργησε η άνοιξη, μπήκε όμως για τα καλά! Παντού διαβάζω για τάσεις μόδας, δίαιτες, καλοκαιρινές προτάσεις, ιδέες...

Για να υπάρχει λοιπόν ποικιλία στη θεματολογία μας και πάνω απ’ όλα να είμαστε επίκαιροι, το βιβλίο που θα γνωρίσουμε και θα κερδίσετε είναι το hit των ημερών!

Το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας που παντρεύει την πρωτοποριακή μέθοδο SLIMMER του Χάρη Παπαδόπουλου, με  τη μεσογειακή διατροφή σε εκτέλεση από την γκουρού της ελληνικής κουζίνας Βέφα Αλεξιάδου.

Η ΒΕΦΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ SLIMMER  (εκδ. Ψυχογίος, τιμή 15.5 ευρώ)

Κάνοντας μια έρευνα στα προγράμματα διατροφής που συστήνονται, η συγκεκριμένη μέθοδος θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές. Ο λόγος είναι οτι είναι απλή, και βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας!

Η έκδοση του βιβλίου είναι ολόφρεσκη, έχοντας μεγάλη ποικιλία σε συνταγές και δίνοντας έμπνευση σε όλους να παραμένουμε κομψοί  και πάνω απ΄όλα υγιείς!

Η ποιότητα του βιβλίου είναι αναμφίβολη και μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να θέλουμε πραγματικά να γίνουμε καλύτεροι! 

‘’SUCCESS IS A MIND GAME’’

 

Περιμένω τις συμμετοχές σας με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο amvrosios@sissychristidou.com μέχρι την Παρασκευή 15-5 όπου θα γίνει και η κλήρωση για δύο αντίτυπα!

 

Για τους Θεσσαλονικείς αναγνώστες του blog ακολουθεί μια πρόσκληση που αφορά την παρουσίαση που θα κάνουμε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αναλυτικά το πως μπορεί αυτό το βιβλίο να σας φανεί χρήσιμο και να γνωρίσετε από κοντά την κυρία Αλεξιάδου.