Γιατί δηλαδή δεν κατάλαβα..; Να μην βάλουμε και μεις τις μποτούλες μας χωρίς καλσόν το χειμώνα; Καλά εντάξει.. για το κρύο δεν θα μιλήσουμε τώρα, άλλωστε μπρος στα κάλλη, τί είναι ο πόνος;

Το μαύρισμα, κορίτσια, είναι φίλος μας. Κολακεύει απίστευτα το σώμα και κρύβει τις ατέλειες. Αρκεί να γίνεται με μέτρο. Αν το παρακάνεις θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα γελάει ο κόσμος! (Παθούσα βλέπεις..)

Το Self Tan το ανακάλυψα πριν δύο χρόνια και από τότε το χρησιμοποιώ χειμώνα - καλοκαίρι! Είναι φυσικό προϊόν και παράγεται από ζαχαροκάλαμο. Μπορείς να το κάνεις όσο συχνά θέλεις, χωρίς να θέτεις την υγεία σου σε κανέναν κίνδυνο. Επιτρέπεται ακόμα και στην εγκυμοσύνη. Θα σκουρύνεις 2 με 3 τόνους σε σχέση με το χρώμα που ήδη έχεις.

Υπάρχουν βέβαια διαβαθμίσεις και αποχρώσεις. Το χειμώνα καλό είναι να κάνεις το “celebrity” που είναι το πιο χαλαρό και λαμπερό για να μην “κλωτσάει” με την εποχή. Το καλοκαίρι το απόλυτο χρώμα είναι το “chocolate”.

 

Η διαδικασία είναι απλή. Την προηγούμενη ημέρα κάνεις ένα πίλινγκ. Είναι σημαντικό να μην βάλεις καθόλου ενυδατική κρέμα γιατί τότε δεν “θα πιάσει”.  Μπαίνεις μέσα στον θάλαμο με το εσώρουχο ή γυμνή και τότε ξεκινάει ο “ψεκασμός”! Μόλις τελείωσεις σε φυσάει με τον αέρα να στεγνώσεις.

Το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο από την αρχή αλλά ολοκληρώνεται μετά από 8 ώρες, που σκουραίνει ακόμα περισσότερο, γιαυτό και μέχρι τότε δεν πρέπει να βραχείς.

 

Μόλις περάσει ο χρόνος, κάνεις ντους και βάζεις την ενυδατική σου.

Έτοιμη για μποτούλες χωρίς καλσόν! 

Κρατάει περίπου 10 ημέρες. Αν είσαι προσεκτική και βάζεις συχνά ενυδατική μπορεί και περισσότερο. Εγώ το κάνω κάθε 2 εβδομάδες.

Καλή επιτυχία!
Enjoy
xxx

 

Special thanks to NYXI NYXI Νέας Ερυθραίας
και τη Μαιρούλα μου