Καλημέρα κορίτσια μου!
Σήμερα ο διαγωνισμός Bens Beginners μπαίνει στην τελευταία εβδομάδα, πριν λήξει στις 13 Μαρτίου.

Εμένα όλο αυτό το "ταξίδι" με βοήθησε να μάθω πολλά, να περάσω υπέροχες στιγμές με τα παιδιά μου αλλά και να κερδίσω έδαφος σε σχέση με τον άντρα μου! 

Μέχρι τώρα εκείνος ήταν η "παιχνιδομηχανή" στο σπίτι, εγώ είχα τον ρόλο του "φροντιστή" και ένιωθα ότι μου κλέβει κάτι από την λάμψη μου στα μάτια τους, με δραστηριότητες αγορίστικες που φυσικά δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ. 
Ήρθε όμως η ώρα!
Μέσα από το Ben's Beginners κέρδισα έδαφος! Μπήκαμε με τα μικρά μου αντράκια στην κουζίνα, μαγειρέψαμε, διασκεδάσαμε και ήρθαμε ακόμα πιο κοντά!
Άσε που τώρα τρώνε το φαγητό με μεγαλύτερη όρεξη γιατί συμμετέχουν και εκείνοι στην διαδικασία παραγωγής του! 

 

Ζώντας από κοντά όλη την ιδέα από το ξεκίνημά μέχρι και σήμερα, μπορώ να σας πω ένα πράγμα: Ξεχάστε τα δώρα, αυτός ο διαγωνισμός είναι ευκαιρία να ζήσουμε καλύτερα. 

Σε αυτόν το διαγωνισμό, που έχει σαν στόχο να εμπνεύσει παιδιά και γονείς να τρώνε καλύτερα, το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η ζωή που κερδίζετε, αν ακολουθήσετε τα απλά αλλά σημαντικά μαθήματα του. Μπείτε στη κουζίνα με τα μικρά σας και στρωθείτε στη μαγειρική με βάση το ρύζι Uncle Bens. Έρευνες μας έχουν δείξει ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς και τρώνε σπιτικό φαγητό, έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να συνεχίσουν να μαγειρεύουν στην ενήλικη ζωή τους και να έχουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Όμως για μένα, ακόμα πιο σημαντικό, είναι ότι μαγειρεύοντας με τα παιδιά μας ζούμε πολύτιμες οικογενειακές στιγμές και δημιουργούμε ανεκτίμητες αναμνήσεις.
Τώρα στο πρακτικό κομμάτι: το μόνο που θα κάνετε είναι να ανεβάσετε μια φωτογραφία με τα παιδιά την ώρα του μαγειρέματος στο www.unclebens.gr. Το δώρο των 3.000€… δεν είναι κι άσχημο!

Όροι του διαγωνισμού στο www.unclebens.gr.”